Falafelburgare

Findus

Falafelburgare från Findus för café, restaurang och storkök. På samma recept som Findus berömda falafel, presenteras här en falafelburgare noggrant kryddad med spiskummin, koriander och persilja. Falafelburgare är perfekt att erbjuda för en grönare lunch, i takt med att det vegetariska utbudet blir allt viktigare. Servera falafelburgaren med ett krispigt hamburgarbröd och dina favorittillbehör. På kontoret föredrar vi en krispig sallad och en god kall sås. En produkt att räkna med för medvetna caféer, skolkök och andra verksamheter i framkant på den vegetariska marknaden.

  • Falafelburgare från Findus för café, gatukök, restaurang och storkök
  • Perfekt som vegetariskt alternativ på menyn
  • Servera med hamburgarebröd och dina favorittillbehör

Tillaga falafelburgaren genom att steka på låg värme i ca 4-5 minuter, alternativt i ugn på 150°C utan ånga, 18-21 minuter.

Produktspecifikation

VarumärkeFindus
Försäljningsenhet1x3.33kg
Vårt Art. Nr.51989
Lev. Art. Nr.96012332
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall84 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Findus

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se