Familjefavoriter Edamer skivad 23%

Arla

Familjefavoriternas Edame osten i en förpackning med färdigskivade skivor, perfekt för dig som vill slippa få skidbackar i osten och vara lite effektiv vid uppläggning. Edamer osten har en mild smak med toner av smör och god sälta, just därför är osten en familjefavorit vid frukostbordet. Osten är gjord på 100% svensk komjölk och passar bra i vardagens middags bestyr eller varför inte till festbuffe, dom färdigskivade ostskivorna kan du smidigt lyfta över till serveringsfatet.

  • Familjefavoriter Edamer 23%
  • Mild ost med toner av sälta och smörsmak
  • Produceras på 100% svensk mjölk
  • Smaken passar till alla åldrar
  • Säljs i storpack 4x2,5kg för restaurang, storkök, kiosk, cafe

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet6x750g
Vårt Art. Nr.53625
Lev. Art. Nr.701411
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall8 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se