Fanta Lemon

Coca Cola

Fanta Lemon är en uppfriskande läskedryck med smak av solmogna citroner. Här säljer vi Fanta Lemon i estetiskt snygga glasflaskor. Det ryktas om att läsken smakar ännu bättre i glasflaskor eftersom det är den originella utformningen från 1940, när Fanta introducerades på det globala planet. Fruktiga Fanta Lemon är en suverän läskedryck att servera på café, restaurang och hotell. I sortimentet har vi även orginalet Fanta Orange i glasflaska eller burk. Fanta-stiskt!

  • Fanta Lemon i 33 cl-flaskor
  • Läskedryck med smak av citroner
  • Toppen att ha i kylen för café, restaurang och hotell

Produktspecifikation

LeverantörCoca-Cola European Partners Sverige AB
VarumärkeCoca Cola
Försäljningsenhet24x33cl
Vårt Art. Nr.52423
Lev. Art. Nr.3128
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall54 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Coca Cola

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se