Färskinlagda Räkor

Feldt's Fisk

1,5 kg Färskinlagda räkor i lake, från Feldt's Fisk & Skaldjur. Räkorna är från Nortostatlanten och säljs i hink á 1,5 kg. Fördelen med lakeräkor är att de inte behöver tinas upp, utan håller länge med känslan och smaken om att de är alldeles färska den dagen. Räkorna har en mycket bra hållbarhet, och passar exempelvis både på smörgåsar, i sallader, i coctails eller annat skoj. De innehåller rimligtvis inga som helst spår av mjölk, ägg, nötter, soja eller fisk, vilket kan vara skönt att veta för allergiker. Ett räktigt bra val för caféer, restauranger, hotell och storkök! Räkerna är MSC-certifierade.

  • Handskalade räkor i lake
  • 1,5 kg per hink
  • Förvaring: 4°C
  • Hållbarhet: 10 veckor

Tillaginng: Dränera räkorna i två minuter för att bli av med vätskan.

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet1x1.5kg
Vårt Art. Nr.52412
Lev. Art. Nr.2006
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall96 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se