Feta hel

Zeta

Feta från Kolios, en äkta grekisk fetaost gjord på färsk pastöriserad får- och getmjölk. Familjeföretaget Kolios har lång erfarenhet av att producera högkvalitativa och autentiska grekiska mejeriprodukter. Deras huvudråvara i fetaosten, get- och fårmjölken, kommer från djur som har gått fritt och betat på viderna vid Medelhavet. Tack vare ovannämnda egenskaper har Kolios Feta en unik och god smak så att du kan ge dina gäster en känsla av Grekland. Den hela fetaosten kommer vakumförpackad i en kartong om 3x2kg vilket gör den välanpassad för storkök, restauranger och caféer. 

  • Äkta grekisk fetaost
  • Gjord på får- och getmjölk
  • Utmärkt för restauranger. storkök och caféer

 

Produktspecifikation

LeverantörDi Luca & Di Luca AB
VarumärkeZeta
Försäljningsenhet3x2kg
Vårt Art. Nr.53402
Lev. Art. Nr.1415
Antal st per krt3 st
Antal krt per pall117 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Zeta

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se