Finn Crisp Original

Lantmännen Cerealia

De små goda Finn Cripsknäckebröden föddes under sommarOS i Helsingfors för cirka 70(!) år sedan. Knäckebördet har sedan dess upplevts i över 30 av världens länder. Inte så konstigt tycker vi, då det lilla och lyxiga knäckebrödet är den perfekta komponenten till allt ifrån ett tunnt lager av smör eller en krämig brieost, lax, avocado, hummus, frukt, röra, ägg... Passar klockrent på frukostbordet, som mellanmål eller till middagsrätten hos restautang, café, föreningar och kontoret. Finn Crips original är bakat med det klassiska receptet gjort på suderg och råg för att get det den perfekta krispigheten.

  • Klasiskt recept med surdeg och råg
  • GMO-fritt
  • Rikt på fiber och fullkorn

Produktspecifikation

VarumärkeLantmännen Cerealia
Försäljningsenhet18x200g
Vårt Art. Nr.62008
Lev. Art. Nr.102825
Antal st per krt18 st
Antal krt per pall48 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Lantmännen Cerealia

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se