Ägg, Flytande

Kronägg

Kronägg presenterar pastöriserade ägg i flytande form, från frigående höns inomhus. Det här är produkten för alla caféer, bagerier och dylikt som vill förenkla vardagen. Använd flytande ägg för exempelvis omeletten, i pajer eller pannkakor. Flytande ägg blir till genom att man knäcker äggen och därefter blandar en heläggsmassa som sedan filtreras och pastöriseras. På så sätt är äggen helt redo för din tillrednig. Perfekt för café, restaurang och storkök.

  • Ägg i flytande form för storkök
  • Passar bra till pannkakor, omelett och pajer
  • 1dl = cirka 2 ägg

Produktspecifikation

LeverantörKronägg AB
VarumärkeKronägg
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.51968
Lev. Art. Nr.3002
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall108 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Kronägg

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se