Forest Seltzer, Lime & Mint 5%

Forest Seltzer

Kolsyrat vatten toppat med alkohol (5%) och naturlig smaksättning från lime och mynta. Perfekt att servera i baren på restaurang och hotell då den redan är färdigblandad. Skinny Bitch, som även den ingår i kategorin Hard Seltzer, har fått konkurrens! Blanddryckerna Hard Seltzer är oftast smaksatta med någon form av frukt eller bär och har en låg sockerhalt på endast 0,5 gram per 100ml. Denna smaken av Lime & Mint var redan slutsåld innan den ens hade hunnit marknadsföras av Forest Seltzer! Är denna även din favoit? Drycken är producerad i Sverige med vatten från svenska skogar och naturliga smaksättningar.

  • Färdigblandad drink med 5% alkohol
  • Somrig smak av hallon
  • Perfekt att servera hos restaurang och hotell

Produktspecifikation

VarumärkeForest Seltzer
Försäljningsenhet24x33cl
Vårt Art. Nr.54473
Lev. Art. Nr.99002
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall99 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se