Forest Seltzer, Raspberry 5%

Forest Seltzer

Kolsyrat vatten med alkohol och naturlig smaksättning av hallon. Perfekt att servera i baren på restaurang och hotell då den redan är färdigblandad. Blanddryckerna som går under namnet Hard Seltzer är oftast smaksatta med någon form av frukt eller bär, varav Skinny Bitch är ett av det mest välkända namnen på drink. Denna varianten från Forest Seltzer har en alkoholhalt på 5% och är producerad i Sverige med vatten från svenska källor. Forest Raspberry har en fräsch smak som ringar in en somrig känsla redan vid första smutten.

  • Färdigblandad drink med 5% alkohol
  • Somrig smak av hallon
  • Perfekt att servera hos restaurang och hotell

Produktspecifikation

VarumärkeForest Seltzer
Försäljningsenhet24x33cl
Vårt Art. Nr.54474
Lev. Art. Nr.99003
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall99 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se