Forest Seltzer, White Peach 5%

Forest Seltzer

Kolsyrat vatten toppat med alkohol (5%) och naturlig smaksättning av vit persika. Perfekt att servera i baren på restaurang och hotell då den redan är färdigblandad. En av de mest välkända drinkarna under kategorin Hard Seltzer är Skinny Bitch. Blanddryckerna är oftast smaksatta med någon form av frukt eller bär med totalt 30 kalorier per 100ml. Vattnet i drycken är från svenska källor och likt Forest Seltzers övriga drycker så är smaken White Peach producerad i Sverige. Efter noggrann utveckling av smaken så talar resultatet för sig själv. Du kommer inte bli besviken!

  • Färdigblandad drink med 5% alkohol
  • Somrig smak av hallon
  • Perfekt att servera hos restaurang och hotell

Produktspecifikation

VarumärkeForest Seltzer
Försäljningsenhet24x33cl
Vårt Art. Nr.54475
Lev. Art. Nr.99004
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall99 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se