Superfritt Frityr- & Stekolja

La Taverna

La Tavererna Superfritt är en en frityrolja av hög kvalité med lång hållbarhet vilket gör att den kan användas flera gånger. Superfritt är frityr- och stekoljan som tål höga temperaturer samtidigt som den framhäver smaken från råvarorna. Oljan består av en kombination av fin Högoljesyra från solros och rapsolja som har blivit försiktigt raffinerad. Dessa egenskaper gör oljan till utmärkt val både för restauranger som vill ha ett extra bra slutresultat på friteringen samt för gatuköket som vill ha en prisvärd frityrolja. Oljan kommer i en 10 liters dunk vilket gör den välanspassad för storkök.

  •  La Tavererna Superfritt frityr- och stekolja
  • Lång hållbarhet, tålig och prisvärd
  • För restauranger, gatukök eller storkök

Produktspecifikation

LeverantörPaulsson & Harrysson Group AB
VarumärkeLa Taverna
Försäljningsenhet1x10l
Vårt Art. Nr.61104
Lev. Art. Nr.0690
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall80 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se