Protein Bar, Blueberry

Gainomax

Proteinbar från Gainomax med smak av friska blåbär. En proteinbomb som hjälper din kropp att återhämtas efter ett tufft träningspass. Efter ett träningspass är det viktigt att få i sig både protein och kolhydrater, och det är därför denna bar är så perfekt då den innehåller 33g protein och 41g kolhydrater. Rekommenderas att ätas inom 30 minuter efter passet för bästa möjliga effekt på både återhämtningen och träningen. Är även utmärkt som ett snabbt och smidigt mellanmål. Säljes i storpack så perfekt för café, gym, butik och andra aktiva verksamheter.

  • Proteinbar, Blueberry
  • För café, gym, butikl och andra aktiva verksamheter
  • I sortimentet finns även i smakerna toffee, hallon och fudge sea salt

Produktspecifikation

LeverantörNorrmejerier Ek. För.
VarumärkeGainomax
Försäljningsenhet15x60g
Vårt Art. Nr.53157
Lev. Art. Nr.4062
Antal st per krt15 st
Antal krt per pall400 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Gainomax

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se