Protein Bar, Toffee

Gainomax

Gainomax Protein Bar är en proteinbar med en ljuvlig smak av smörkola. Hjälper din kropp med återhämtning efter träning genom att fylla på framförallt protein som musklerna behöver efter fysisk aktivitet, men fyller även på kroppens behov av kolhydrater. Rekommenderas att ätas inom 30 minuter efter passet just för att få tillbaks den energi man tappat och få maximal effekt av träningen. Fungerar även helt utmärkt som ett smidigt mellanmål, då det är lätt att ta med sig, går snabbt att äta och är mycket proteinrikt. Perfekt för gym, butik, kiosk och andra aktiva verksamheter. 

  • Protein Bar, Toffee
  • För kiosk, gym, butik och andra verksamheter
  • I sortimentet finns även i smak av hallon, blueberry och fudge sea salt

Produktspecifikation

LeverantörNorrmejerier Ek. För.
VarumärkeGainomax
Försäljningsenhet15x60g
Vårt Art. Nr.53156
Lev. Art. Nr.4060
Antal st per krt15 st
Antal krt per pall400 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Gainomax

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se