Gimme Gimme Gimme Riesling (2017) 12,5%

Wine Mechanics

Friskt och fruktigt vitt vin på Riesling framtagen av vineriet Wine Mechanics för restaurang, bar, hotell och event. Vinet kommer från Riesling-druvor i Tyskland. Gimme Gimme Gimme är ett friskt och fruktigt Riesling med en ändå tydlig syra och passar väldigt bra till fisk och skaldjursrätter. 

  • Vitt vin på Riesling (2017) från Wine Mechanics
  • Alkoholhalt 12,5 %
  • Från biodynamiska vingården Klostergarten i Pfalz
  • Passar till fisk & skaldjursrätter

Druvor från Klostergarten i Niederkirchen, Pfalz

Bröderna Martin och Georg Fußer driver det biodymaniska vineriet som för första gången planterades av deras far 2003. 2017 var ett riktigt bra vinår med temperaturer omkring 25 grader under sommaren och utan frost på våren. Druvorna för just det här vinet plockades 16-17 september 2017. De skickades därefter till Deidesheim för pressning. Efter separationen av juicen från druvorna var det dags för jäsning som varade i 21 dagar då jäsningen avstannade med en alkoholhalt på 12,5%.

Produktspecifikation

VarumärkeWine Mechanics
Försäljningsenhet6x750ml
Vårt Art. Nr.54159
Lev. Art. Nr.54159
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall64 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Wine Mechanics

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se