Grädde för matlagning 20% 1L (Culinaire Original)

Debic

Culinaire Original från Debic är en grädde som är utmärkt för matlagning och ger bra slutekonomi. Gräddens fetthalt är 20% och lämpar sig mycket bra för tillberedning av såser, soppor, stuvningar och gratänger. Debics Culinaire är redan reducerad och inte homogeniserad, därav den mycket goda lämpligheten för matlagning. Detta är en tålig matlagningsgrädde då den klarar återuppvärmning och ned frysning, skär sig inte samt klarar att hållas varm under en längre tid. En utmärkt matlagningsgrädde för restauranger, storkök och cateringverksamheter. 

  • Tålig matlagningsgrädde från Debic
  • Lämpar sig för soppor, såser och gratänger
  • En bra grädde för restauranger, caféer och storkök

Produktspecifikation

VarumärkeDebic
Försäljningsenhet6x1l
Vårt Art. Nr.61116
Lev. Art. Nr.0747268
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall126 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Debic

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se