Gräddsifon Rostri 0,5L

Mosa

Med hjälp av en Gräddsifon kan du dekorera perfekt fluffat grädde, vaniljsås,chokladmousse soppor, såser, på nolltid utan att behöva vispa. Det är egentligen bara fantasin som sätter stopp för gräddsifonens användningsmöjligheter och genom att experimentera kan man skapa helt unika matkreationer. 

Det är mycket enkelt att använda Gräddsifon, det enda du behöver är den tillhörande patron artnr 61218 och det innehåll du vill dekorera med. 
Man skruvar av locket på gräddsifonen, häller i innehållet och skruvar åt. Sedan laddar man Gräddsifonen med patronen, skakar flaskan lite lätt. Sen är den redo att dekorera och servera.

  • Gräddsifon Rostfri 0,5L
  • Tillhörande Patron 61218
  • Få perfekt fluffat grädde, vaniljsås, soppa, sås på nolltid
  • Till Cafe, kiosk, restaurang och storkök

Produktspecifikation

LeverantörCreamy AB
VarumärkeMosa
Försäljningsenhet1x0.5l
Vårt Art. Nr.61216
Lev. Art. Nr.204
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall30 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se