Gran Filtro Italian Roast, malet 500g

Lavazza

Ett malet och mellanmörkt kaffe, Gran Filtro Italian Roast, från Lavazza. Med 100 % brasilianska Arabicabönor och en klassisk italiensk rost, kan inte mycket gå fel. Kaffet har en rund och balanserad smak med en chokladaktig eftersmak. Kaffet är cerifierat med Rainforest Alliance, vilket innebär att produktionen har skett på ett rättvist och hållbart vis. Vi tror verkligen att dina gäster på ditt hotell, café eller restaurang kommer att uppskatta detta kaffe.

  • Filterkaffe, malet
  • Rostning: Mellan/ mörk 
  • Rund och balanserad smak
  • 100 % brasilianska Arabicabönor
  • Rainforest Alliance certifierat

Produktspecifikation

LeverantörLavazza Nordic AB
VarumärkeLavazza
Försäljningsenhet10x500g
Vårt Art. Nr.60411
Lev. Art. Nr.3619
Antal st per krt10 st
Antal krt per pall120 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Lavazza

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se