Grillkrydda Citron & Örter

Santa Maria

Santa Marias härliga grillkrydda har en nästan helig plats i många svenskars hem. Kryddan som kan göra vilken rätt som helst god... Skämt och sido, den är oerhört uppskattad, och vid sidan av originalet så säljs den även med inslag av Citron & Örter. En vackert gul krydda som är distinkt i sina smaker och passar till såväl kyckling, fläskkött, fisk och skaldjur.

Grillkrydda, Citron & Örter 101274 är förpackad i nya Taste pack, en miljöoptimerad förpackning från Santa Maria med FSC-certifiering tillverkad i förnybart material.

  • Grillkrydda Citron & Örter
  • Vacker gul färg
  • Passar till det mesta

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x570g
Vårt Art. Nr.52102
Lev. Art. Nr.101274
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se