Gröna Biffar Taco Style

Simply Green

Gröna Biffar Taco Style är ett utmärkt val för hotell, restauranger, storkök samt andra verksamheter. Detta är en mix som är gjord på ett flertal olika växtbaserade proteiner såsom kikärtor, quinoa, pumpakärnor, chiafrön, samt tefflingor. Mixen heter Taco style då den är smaksatt med klassiska tacokryddor såsom spiskummin, oregano och vitlök. Man kan använda sig av denna mix på flertalet vis: Starta med att blanda mixen med vatten och olja enligt instuktionerna på förpackningen. Forma sedan färsen för det ändamål du önskar-  som en vegansk köttbulle, en smarrig biff eller stek den som den är utan att forma. 

  • Säljes i 2x1kg
  • En vegansk mix
  • Perfekt för restauranger, storkök eller liknande verksamherter

Produktspecifikation

VarumärkeSimply Green
Försäljningsenhet2x1kg
Vårt Art. Nr.53382
Lev. Art. Nr.4780
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall144 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se