Sveriges snabbast växande café och bageri-grossist!

Har du ett bageri eller konditori? Kul! Vi är en ny rikstäckande grossist på marknaden som kan erbjuda dig ett bra sortiment inför bakning så väl som servering i ditt eventuella café. Outofhome.se är en distributör byggd från grunden med e-handel och det innebär att vi är extra effektiva när det gäller att skicka varor. Om du läser den här texten innebär det att du har hittat vår hemsida på nätet medan du i normala fall hade fått ett besök från en säljare. Mindre personal hos oss ger ett bättre pris till dig.

Allt fler bagerier och caféer gör idag sina inköp från outofhome.se. Fri frakt gäller redan vid 1000 kr och beställningar före lunch skickas från vårt lager samma dag. Det innebär att du har varorna snabbt, vilket ofta uppskattas. Outofhome.se arbetar med några av Sverigest starkaste varumärkes-leverantörer inom Foodservice och allting är lagerfört, vi arbetar inte med beställningsvaror. Har du önskemål på nya produkter, tar vi gärna in detta för dig! Sortimentet växer hela tiden som ett resultat av denna efterfråga bland våra kunder.

Så här kommer du igång: Skapa ett användarkonto hos oss så ser vi till att du får ett schysst pris från oss. Här följer några av de produkter vi levererar till bagerier och caféer varje dag.

Hitta fler produkter bland våra varumärken för restaurang, café och andra verksamheter:

Till toppen

Vänligen vänta...

Vänligen vänta...