Ny rikstäckande grossist för gatukök!

Ett konstant växande antal gatukök väljer outofhome.se som en av sina leverantörer till gatuköket. Vi kan nämligen i de flesta fallen erbjuda ett bättre pris och en snabbare leverans. Dessutom är våra fraktvillkor på 1000 kr fri frakt enklare att nå upp och du slipper binda upp dig på ett för stort varulager när utrymmet är begränsat. På outofhome.se hittar du endast bra kvalitet för vi har valt att arbeta med välkända varumärken och ledare inom varje produktsegment. Restauranger, stora som små, handlar av oss varje dag och leveransen är rikstäckande.

Sortimentet växer hela tiden och har du önskemål är vi alltid öppna för att utveckla sortimentet för dig. Vi bryter i många fall transportkartongerna och du kan därför handla bl.a. kryddor i innerförpackningar till samma låga pris som om du handlat i bulk. Det gör att du kan handla efter behov istället för att bygga lager.

Så här kommer du igång: Skapa ett användarkonto hos oss så ser vi till att du får ett schysst pris från oss. Här följer några av de produkter vi levererar till gatukök varje dag.

Hitta fler produkter bland våra varumärken för restaurang, café och andra verksamheter:

Till toppen

Vänligen vänta...

Vänligen vänta...