Grumme Diskmedel, Gryning

Grumme

Grumme Diskmedel Gryning är ett koncentrerat och miljömärkt handdiskmedel. Perfekt för kontor, café eller andra miljömedvetna verksamheter. Grumme har sedan en lång tid tillbaka tillverkat diskmedel av hög kvalitet, som är skonsam mot både hud och natur. Handdiskmedlet med doft av morgonkvist och gryning ger ett skinande rent resultat. Dermatologiskt testat. Fungerar såväl i hårt som mjukt vatten.

  • Miljömärkt handdiskmedel från Grumme
  • Dofter av frisk luft och gryning
  • Säljes om 10x500 ml

Naturskyddsverket har miljöcertifierat Grummes Diskmedel med "Bra Miljöval", för dess skonsamma påverkan på vattendrag och vår miljö i helhet. Om det svenska folket får säga sitt, är Grumme ett av landets grönaste varumärken. Nyfiken på Grummes arbete mot en mer hållbar framtid?

Produktspecifikation

LeverantörOrkla Care AB
VarumärkeGrumme
Försäljningsenhet10x500ml
Vårt Art. Nr.53266
Lev. Art. Nr.51006003
Antal st per krt10 st
Antal krt per pall95 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se