Diskmedel, Natur

Grumme

Grumme Diskmedel Natur är ett koncentrerat och miljömärkt handdiskmedel. Perfekt för kontor, café eller andra verksamheter. Grumme är experter på diskmedel och resultatet är en skinande ren disk med effektiv rengöring. Diskmedlet är mycket skonsam mot huden och är även dermatologiskt testad.

Sedan en lång tid tillbaka har Grumme haft fokus på hållbara produkter och Naturskyddsverket har svarat med en miljöcertifiering för dess skonsamma påverkan på vattendrag och vår miljö i helhet. Fungerar såväl i hårt som mjukt vatten. 

  • Miljömärkt handdiskmedel från Grumme
  • Dofter av frisk natur och grönska
  • Säljes om 10x500 ml

Produktspecifikation

LeverantörOrkla Care AB
VarumärkeGrumme
Försäljningsenhet10x500ml
Vårt Art. Nr.53265
Lev. Art. Nr.51006002
Antal st per krt10 st
Antal krt per pall95 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Grumme

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se