Halloumi

Zeta

Zeta Halloumi är handgjord enligt cypriotisk tradition samt är lätt smaksatt med mynta. Zeta Halloumi är en ost gjord på pastöriserad ko-, får, och getmjölk. Halloumi är en utmärkt ost att steka eller grilla och därefter är användingsmöjligheterna nästintill oändliga. Halloumi kan exempelvis användas för att göra halloumiburgare, halloumisallad eller som en smakrik smårätt. Zetas Halloumi är av god kvalité och ett utmärkt val för restauranger, caféer och storkök. 

  • Halloumi från Zeta gjord på pastöriserad ko-, får, och getmjölk.
  • Utmärkt att steka eller grilla
  • Bra för restauranger, caféer och storkök

Produktspecifikation

LeverantörDi Luca & Di Luca AB
VarumärkeZeta
Försäljningsenhet10x250g
Vårt Art. Nr.53406
Lev. Art. Nr.9125
Antal st per krt10 st
Antal krt per pall250 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Zeta

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se