Hamburgare 80%, 150g

Lithells

Hamburgare med hela 80% nötkött och 150g/burgare från Lithells. En klassisk hamburgare gjord på nötkött och med traditionell kryddsättning och kötthalt. Hamburgare från Lithells har en hög kvalité och tillverkas med stor omsorg. Med 150 g/burgare är detta en passande storlek för såväl café, restaurang, stor- och gatukök. Ostekta och redo att tillaga.

  • Hamburgare med 80 % nötkött för restaurang, storkök och gatukök
  • 150g/burgare i storpack
  • Traditionell kryddsättning

Tillagning: Tillagas från fryst. Stek på stekhäll eller klämgrill på 180° C till en kärntemperatur på 72° C. Vändes endast en gång. Bör inte frysas efter upptining.

Produktspecifikation

LeverantörAtria Scandinavia
VarumärkeLithells
Försäljningsenhet24x150g
Vårt Art. Nr.61410
Lev. Art. Nr.7515
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall99 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se