Hamburgare 80%, 90g

Lithells

Hamburgare med 80% nötkött och 90g/burgare från Lithells. En högkvalitativ hamburgare för såväl café, restaurang, stor- och gatukök. Klassisk till sin kryddsättning och kötthalt. Hamburgare från Lithells har en hög kvalité och tillverkas med stor omsorg. Ostekta och redo att bli gyllenstekta när så önskas. 

  • Hamburgare med 80 % nötkött för restaurang, storkök och gatukök
  • 90g/burgare i storpack
  • Traditionell kryddsättning

Tillagning: Tillagas från fryst. Stek på stekhäll eller klämgrill på 180° C till en kärntemperatur på 72° C. Vändes endast en gång. Bör inte frysas efter upptining.

Produktspecifikation

LeverantörAtria Scandinavia
VarumärkeLithells
Försäljningsenhet48x90g
Vårt Art. Nr.61418
Lev. Art. Nr.7590
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall99 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se