Hamburgare Högrev Ostekta 150g

Scan

Ostekta hamburgare med högrev från Scan för restaurang, café och storkök. Högrev är en mycket god, smakrik och marmorerad styckningsdetalj som gör sig utmärkt i hamburgare. Högrevshamburgare är mycket saftiga och goda. Det här är med andra ord burgaren för dig som vill servera dina gäster något alldeles extra. Burgaren väger 150 gram och innehåller grovmald färs från högrev, bringa och entrecotekappa. Kryddningen är enkel med bara salt och peppar för att verkligen lyfta fram den goda köttsmaken. Hamburgaren har en kötthalt på hela 99% och givetvis är köttet svenskt. 

  • Högrevshamburgare för restaurang, café, gatukök och storkök.
  • Mycket saftig burgare
  • 99% kött per hamburgare

Produktspecifikation

LeverantörHKScan Sweden AB
VarumärkeScan
Försäljningsenhet24x150g
Vårt Art. Nr.53473
Lev. Art. Nr.298371
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall80 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Scan

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se