Herrgård mild 28%

Arla

Herrgårdsosten är en riktig klassiker på frukostborden med sin milda och gräddiga smak, med toner av sötma och hasselnöt. och passar utmärkt till restaurang, cafe, kiosk eller cafe verksamheter. Herrgårdsosten är lika god till dina nybakta scones, som till ostbrickan, gratänger, pajer, sallader eller varför inte på klassikern varma mackor. Herrgårds osten har varit en favorit sedan den började tillverkas på 1800-talet och är fortfarande lika omtyckt. Och som med alla Arlas ostar produceras den på 100% svensk komjölk.

  • Mild Herrgårds ost 28%
  • Gräddig och mild smak, med inslag av sötma och hasselnöt
  • Klassik favorit sedan 1800-talet
  • Säljs i storpack 6x1,5kg, passar utmärkt till restauranger, storkök, cafe

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet6x1.5kg
Vårt Art. Nr.53662
Lev. Art. Nr.12770
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall48 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se