Hokifilé, 110-170g

Feldt's Fisk

Styckfryst, skinn- och benfri Hokifilé, 110-170g/st, i 5 kg-kartong. Gänget bakom Feldt's Fisk & Skaldjur är experter på allt som klingar med fisk. Det finns ett starkt fokus på vår miljö och de satsar därför stort på ett MSC-certifierat fiske för ett hållbart hav och fiske. Den här Hokin är fiskad i Stilla Havet o är ett bra alternativ till Torsk och rent miljömässigt ett bättre val. Filéerna innehåller inga som helst spår av gluten, mjölk, ägg, nötter, soja eller kräftdjur. Ett medvetet och solklart val för caféer, restauranger, hotell och storkök!

  • Styckfryst Hokifilé
  • Skinn- och benfri
  • MSC-certifierad
  • Förvaring: - 18 C
  • Hållbarhet: 18 månader

MSC, står för Marine Stewardship Council, vilka aktivt arbetar med en viss miljöstandard inom fiske. MSC:s standard granskas ständigt av fiskenäringen, forskare, experter och miljöorganisationer. De tre främsta och avgörande områdena MSC berör i sin miljöstandard, är hållbara fiskebestånd, minimerad påverkan på havs-och livsmiljöer samt god fiskeförvaltning. Besök gärna msc.org för med information om hållbart fiske och dess viktiga innebörd!

Psst! Perfekt för fisksoppan eller med asiatiska influenser.

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.52400
Lev. Art. Nr.7179
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall72 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.