Hollandaise Sås

Eriks Såser

Hollandaisesås för restaurang och storkök signerat Erik Lallerstedt behöver egentligen ingen större presentation. Den här Hollandaisesåsen är fantastiskt krämig med en alldeles lagom syra. Finns det något godare än en ljummen Eggs Benedict med en rejäl klick Hollandaisesås? Tror inte det, frågan är snarare vad som kommer först, såsen eller ägget? Andra råvaror som är finemang att kombinera med den här såsen är fina fiskar som piggvar och hälleflundra. Givetvis bör den även paras ihop med kokt vit sparris, det är sen gammalt. Här kan du köpa Eriks® Hollandaisesås i en 2 liters burk så att du kan smidigt servera god sås på din restaurang eller ditt hotell.

  • Krämig Hollandaisesås med perfekt syra
  • Gott till Eggs Benedict, Piggvar och kokt vit sparris
  • Utmärkt för hotell, restaurang och cateringverksamheter 

Produktspecifikation

LeverantörO. Kavli AB
VarumärkeEriks Såser
Försäljningsenhet1x2l
Vårt Art. Nr.61186
Lev. Art. Nr.82001
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall168 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se