Kombucha Blueberry Mint

Humm

Kombucha med blåbär- och mintsmak från Humm för restaurang och café. Man kan ju tycka att mint och blåbär är en rätt märklig kombination, som att slänga in två motsatser i en flaska. Men tro det eller ej, den unika kombinationen skapar en fin harmoni och de är svåra att särskilja i all härlighet.

  • Kombucha med blåbär och mintsmak från Humm
  • Perfekt för restaurangen eller caféet som vill ligga i framkant
  • Hälsoelixir med massor av bra bakterier och antioxidanter
  • Förvaras kylt för att bevara de goda bakteriernas liv

Den helt otroliga hälsodrycken Kombucha har tagit världen med storm de senaste åren – men historian bakom Kombucha är lång och kan spåras över tvåtusen år tillbaka i tiden. Vore det en frågesport skulle det kanske va enkelt att gissa att ursprunget kommer från Asien med Kina och Japan i spetsen. Den levande bakteriekulturen är likt annan fermenterad mat extremt nyttig för människan och kombuchan dricks nu över hela världen för dess goda smak och positiva hälsoeffekter.

Kombucha bryggs med sött te, lite levande bakteriekultur och jäst och finns i en mängd olika smaker och varumärken. Allt i från hemmbryggda recept till enorma varumärken. Nu har trenden kommit till Sverige och ingenting kommer kunna stoppa den. För dig som driver café, restaurang, hotell eller gym och vill ligga i framkant kring hälsotrenden är det en självklarhet att ha Kombucha på menyn.

Produktspecifikation

LeverantörHumm Europe AB
VarumärkeHumm
Försäljningsenhet12x414ml
Vårt Art. Nr.60883
Lev. Art. Nr.1005
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall65 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se