Kombucha Coconut Lime

Humm

Kombucha med kokosnöt och lime för restaurang, café och andra återförsäljare från Humm. Dessa två spännande ingredienser sammanslaget i en god tryck kan utföra precis vad som helst. Kokosnötens neutrala smak gifter sig med den lite galnare limen. Gluten-fri, GMO-fri och ekologiskt certifierad med USDA Organic.

  • Kombucha med kokosnöt och lime smak
  • Passar för restaurang och café som vill ligga i framkant
  • GMO-fri, gluten-fri och organic

Hälsodrycken Kombucha har funnits i några tusen år men har först på senare tid uppmärksammats för sina extremt hälsosamma egenskaper. Det bryggs med sött te, jäst och levande bakteriekultur och är superbra för magen, kroppen och därför människan. Massvis med antioxidanter finns det i också.

Produktspecifikation

LeverantörHumm Europe AB
VarumärkeHumm
Försäljningsenhet12x414ml
Vårt Art. Nr.60881
Lev. Art. Nr.1003
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall65 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se