Kombucha Ginger Lemon

Humm

Kombucha med ingefära och citron från Humm för restaurang, café och andra verksamheter. Att vara citronen i gänget är inte alltid så surt om man är omkramad av en rejäl ingefära. Detta söta te bryggs tillsammans med levande bakteriekultur och jäst och blir då en rejäl hälsodryck som är sinnesjukt bra för kroppen. Den enorma Kombucha-trenden har nu kommit till Sverige.

  • Kombucha med ingefära och citron
  • Storpack för restaurang och café
  • GMO-fri, gluten-fri och organic/ekologisk

Det nyttiga med Kombucha

Likt kimchi och pickles har hälsodrycken Kombucha alla goda egenskaper av fermentering. Eftersom att den bryggs med jäst och levande bakteriekultur (tänk surdegsbröd) innehåller den också massvis med goda bakterier vilket är bra för magen och matsmältningen. Kombucha har kallats för Odödlighetens Elixir och har druckits av allt från Kinesiska kejsare till Samurajer och hipsters över hela världen och har en självklar plats i café och restaurang för de som vill ligga i framkant.

Historian bakom Kombucha

Efter att Kina och Japan har fixat finliret i ungefär 2000 år kom drycken till USA med invandringen från Asien. Där hölls den först hemma och bryggdes med egna bakteriekulturer hemmavid. De senare åren, efter att de positiva hälsoeffekterna upptäcktes, har de fullständigt exploderat och butiker, caféer och restauranger har nu normalt ett stort sortiment av Kombucha i olika varianter och smaker. Nu har det kommit till Sverige med Humm.

Produktspecifikation

LeverantörHumm Europe AB
VarumärkeHumm
Försäljningsenhet12x414ml
Vårt Art. Nr.60882
Lev. Art. Nr.1004
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall65 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se