Kombucha Pomegranate Lemon

Humm

Kombucha med granatäpple och citron för café och restaurang från Humm. Citronen och granatäpplet upptäcker sina likheter ihop i denna fantastiska bryggning. GMO-fri, glutenfri och ekologiskt certifierad med USDA organic. Livets elixir, drycken för de odödliga, samuraj-vatten. Kalla det var du vill, Kombucha har tagit världen med storm de senaste åren och nu är den äntligen här i Sverige med Humm.

Varför är Kombucha nyttigt?

Har du hört talas om Miso-soppa? Gjord på levande bakteriekultur och sinnesjukt bra för hälsan? Kimchi och pickes – fermenterad och massor med antioxidanter och nyttiga bakterier? Lite samma sak här – eller ganska mycket samma sak faktiskt. En Kombucha bryggs med jäst och bakteriekulturer och har supernyttiga egenskaper för människan. I USA är affärerna fyllda med olika varumärken och smaker. Nu har Kombuchan kommit till Sverige på riktigt med en av de främst i området - Humm.

Historien bakom Kombucha i 5 steg

  1. En populär teori var att kejsaren Qin Shi Huang (även känd för kinesiska muren) sägs ha druckit bland de första batcherna av Kombucha och det kallades då för "Exlir of Immortality" – odödlighetens elixir. Detta var några hundra år före Jesus.
  2. Japanerna var inte sena på att hoppa på "trenden" och såg Samurajerna sägs ha druckit Kombucha före de skulle ut och slåss för att få lite extra krafter.
  3. Kombucha kommer till USA med invandrande asiater och det bryggs "på egen kammare" ett tag.
  4. De positiva hälsoeffekterna av Kombucha sprider sig bland folket och det exploderar i handeln med massvis av olika varumärken och smaker.
  5. Kombucha kommer till Sverige, och kanske till ditt café eller din restaurang

Produktspecifikation

LeverantörHumm Europe AB
VarumärkeHumm
Försäljningsenhet12x414ml
Vårt Art. Nr.60880
Lev. Art. Nr.1002
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall65 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se