Kombucha Original

Humm

Kombucha Original från Humm för restaurang och café. Inget slår ett original och det finns ingenting mer original än Original. Detta är Originalet som skapade en Kombucha-våg som ingen kunde stoppa. Efter det stora genombrottet i USA har den nu äntligen kommit till Sverige. Humm Original är Gluten-fri, GMO-fri och ekologiskt certifierad med Organic (USDA).

    Kampanj pga kort datum - utgångsdatum 27/8

  • Kombucha Original i storpack för restaurang och café
  • GMO-fri, glutenfri och ekologisk
  • Superhälsosamm med antioxidanter och annat "gött"
  • Förvaras kylt för att bevara de goda bakterierna

Vad är Kombucha?

Kombucha har kallats för ett hälsoelixir, teet som gör dig odödlig och gudarnas nektar. För vissa är det en livsstil, för andra en gon hälsosam nöjesdryck. Men varför snackar alla om Kombucha? Full-laddad med probiotika, anti-oxidanter är det en lätt kolsyrad dryck gjord genom att kombinera sött te med goda bakterier och jäst. I USA är det en ENORM trend kring Kombucha och affärerna är fyllda med olika varianter – allt i från mikrobryggda varianter till större varumärken. Fermenterad mat ökar över hela världen på grund av sina hälsosamma effekter – kimchi, sauerkraut, pickles och kombucha är alla källor för mycket vitaminer och framförallt goda bakterier som hjälper din mage och matsmältning. Det finns många gamla ordspråk som stämmer och detta är ett av dem: Om magen mår bra, mår människan bra.

Var kommer Kombucha ifrån?

Snabbt svar, Kina och Japan. Ingen vet exakt när den första Kombuchan bryggdes men en populär teori är att det var kejsare Qin Shi Huang (första kejsaren av Kina, som härskade 220 till 210 F.Kr.). Vid den tiden var Kombucha känd som Odödlighetens Elixir. En annan rolig anekdot är att samurajerna i Japan sägs ha burit en flaska Kombucha var för att få lite extra energi till slagsfältet. Sedan dess har Kombucha bryggts i Kina och Japan och fram till det uppmärksammades i USA har det endast funnits i hemmet med små bryggningar.

Produktspecifikation

LeverantörHumm Europe AB
VarumärkeHumm
Försäljningsenhet12x414ml
Vårt Art. Nr.60884
Lev. Art. Nr.1007
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall65 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Relaterade produkter

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se