Hushållswafers Choklad

Göteborgs Kex

Frasiga wafers med chokladfyllning "Hushållswafers Choklad" från Göteborgs Kex. Bagarna får en helt ny utmaning när det gäller Hushållswafers. Att hitta en balans mellan den perfekt spröda wafern och en god fyllning är ingen lätt uppgift. Vem lyckas med att baka kex om inte Göteborgs Kex? En klassiker har skapats och här i form av "Hushållswafers Choklad". Wafers är det perfekta komplimentet till glassdesserten, med ett glas saft eller till kaffet. Kakorna du som jobbar med café- eller föreningsverksamhet inte får missa att beställa.

  • Wafers med chokladfyllning
  • Finns även med vanilj- eller citronsmak
  • Säljs som 16-pack

PS. Den smarta förpackningen är återförslutningsbar vilket gör att kexen förblir frasiga länge!

Produktspecifikation

LeverantörOrkla Confectionary & Snacks AB
VarumärkeGöteborgs Kex
Försäljningsenhet16x180g
Vårt Art. Nr.51851
Lev. Art. Nr.5450054407
Antal st per krt16 st
Antal krt per pall75 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Göteborgs Kex

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se