Jordnötter, Havssalt

Smiling

I Shangdonprovinsen i norra Kina finns bönder som brinner för nötter. Genom att äta nötterna från Smiling gynnar ni dem och andra lokala bönder världen över så att de kan leva och arbeta under schyssta förhållanden. Dessa jordnötter är torrostade och havssaltade för en underbar smak. Likt alla andra produkter från Smiling är de Fairtade- och EKO-certifierade vilket gör dem bra för miljön, bonden och dig! Jordnötter innehåller rika mängder av protein och zink. TIPS: Scanna QR-koden på påsen för en hälsning från Kina.

  • Havssaltade jordnötter från Smiling
  • Fairtrade och EKO
  • Bra för dig, bra för bonden

Produktspecifikation

LeverantörThe Smiling Group AB
VarumärkeSmiling
Försäljningsenhet7x100g
Vårt Art. Nr.51827
Lev. Art. Nr.1222
Antal st per krt7 st
Antal krt per pall176 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Smiling

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se