Kanelbulle Lyx, 100 g

Gray's Bakery

Lyxiga kanelbullar från Gray's Bakery, här med 100 g/bulle för café, butik, event och kiosk. Härliga bullar med kanelfyllning och pärlsocker på toppen. Gray’s Bakerys kanelbullar är ett perfekt tillbehör till en kopp kaffe, te eller choklad i slutet av en slitsam shoppingrunda. Därför är denna bulle en given medlem i kyldisken på caféet och i kiosken.

Här säljes kanelbullarna nedfrysta, för att enkelt ha en extra koll på att det som serveras är färskt. Förpackningarna innehåller 24 bullar á 100 g. Bullarna tinas upp på ca 30 minuter i rumstemperatur och förvaras sedan bäst i kylskåp innan servering.

  • Kanelbullar från Gray's Bakery för fika på café eller kiosk
  • Säljes nedfrusna i förpackning med 3024bullar á 100 g
  • Smidigt storpack 

Produktspecifikation

LeverantörGrays Bakery
VarumärkeGray's Bakery
Försäljningsenhet24x100g
Vårt Art. Nr.53850
Lev. Art. Nr.2550
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall60 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Gray's Bakery

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se