Kapkummelfilé, 60-120g

Feldt's Fisk

Styckfryst, skinn- och benfri Kapkummelfilé, 60-120g/st, i 2 x 5 kg-kartong. Gänget på Feldt's Fisk & Skaldjur är experter på det de gör. De värnar starkt om vår miljö och satsar därför på ett MSC-certifierat fiske för ett hållbart hav och fiske. Den här Kapkummeln är fiskad i Sydöstra Atlanten och är en torskliknande fisk med ett fast, vitt kött med mild smak. Kapkummeln lämpas sig mycket bra både till kokning och stekning. Perfekt för panering. Filéerna innehåller inga som helst spår av gluten, mjölk, ägg, nötter, soja eller kräftdjur. Ett medvetet och solklart val för caféer, restauranger, hotell och storkök!

  • Styckfryst Kapkummelfilé
  • Skinn- och benfri
  • MSC-certifierad
  • Förvaring: - 18 C
  • Hållbarhet: 18 månader

MSC, står för Marine Stewardship Council, vilka aktivt arbetar med en viss miljöstandard inom fiske. MSC:s standard granskas ständigt av fiskenäringen, forskare, experter och miljöorganisationer. De tre främsta och avgörande områdena MSC berör i sin miljöstandard, är hållbara fiskebestånd, minimerad påverkan på havs-och livsmiljöer samt god fiskeförvaltning. Besök gärna msc.org för mer information om hållbart fiske och dess viktiga innebörd!

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet2x5kg
Vårt Art. Nr.52401
Lev. Art. Nr.104
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall72 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se