Kladdkaka, Gluten & Mjölkfri

Gray's Bakery

En gluten- och mjölkfri kladdkaka från Gray's Bakery för café, restaurang och fikastunder oavsett verksamhet. Kladdkakan ska vara precis det som namnet ger ledtrådar om – kladdig. Med en sådan konsistens och smak av choklad har denna kaka blivit en stor favorit hos många. Just denna kladdkaka, från Gray’s Bakery, är glutenfri och mjölkfri för att fler ska kunna njuta av det goda.

En kaka är 1200 g och säljs här nedfryst, för att minska risken för att upptäcka utgångna kakor i kylskåpet. Innan upptining rekommenderas att kakan tas ur sin form, för att det ska se fin ut till serveringen. Kakan tinas upp i rumstemperatur under ca 60 minuter och förvaras bäst i kylskåpet. En laktos- eller mjölkfri grädde eller glass passar utmärkt till kakan.

  • Gluten- och mjölkfri kladdkaka från Gray's Bakery
  • Säljes nedfrusen för smidig hantering på café och restaurang
  • Perfekt med grädde eller glass till

Produktspecifikation

LeverantörGrays Bakery
VarumärkeGray's Bakery
Försäljningsenhet1x1200g
Vårt Art. Nr.53863
Lev. Art. Nr.7344
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall30 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Gray's Bakery

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se