Köksfraiche 24% UHT

Lindblom

Köksfraiche 24% i storpack för restauranger, storkök och cafe. Köksfraiche är ett något magrare alternativ till vanlig créme fraiche. Passar bra i all typ av matlagning och både kalla eller varma såser eller varför inte istället för gräddfilen till tacosen. Köksfraichen är gjord på komjölk för den goda smakens och är UHT-behandlad och har 6 månaders hållbarhet. Oöppnad behöver den inte kylförvaras. 

  • Köksfraiche 24%
  • Passar bra i grytor, gratäng och i både kalla och varma såser
  • Säljs i storpack för restauranger, storkök och cafe

Vad menas med att vara UHT behandlad? Det innebär att upphettning till cirka 140 grader i 2-5 sekunder. UHT-behandlad köksfraiche förpackas aseptiskt i speciella förpackningar. Köksfraiche får lång hållbarhet och kan förvaras i rumstemperatur, så länge förpackningen är obruten.

Produktspecifikation

LeverantörAB Tage Lindblom
VarumärkeLindblom
Försäljningsenhet6x1l
Vårt Art. Nr.61645
Lev. Art. Nr.2106
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall144 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Lindblom

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se