Kolsyrat Källvatten Naturell

Aqua Nobel

Aqua Nobel är ett svenskt källvatten med kvalitet i världsklass, tappat vid källan i vackra Mörarp i Skåne. Källan ligger på 105 m djup rakt under den eko-certifierade tappanläggningen och inga transporter via pipelines eller tankbil behöver göras.

  • Vinnare av den prestigefyllda titeln som världens bästa vatten
  • Tappat från källan i Mörarp, Skåne
  • Högt pH-värde om 8,1 vilket är bra för kroppen

Vattnet är prisbelönt två gånger om som världens bästa källvatten vid Berkeley Springs Water Tasting. Smaken är ren, kolsyran mild och den naturliga mineraliseringen är perfekt balanserad. Njut av ett riktigt supervatten som dessutom har ett högt pH-värde på 8,1 - vilket är riktigt bra för kroppen.

Produktspecifikation

LeverantörAqua Nobel of Sweden AB
VarumärkeAqua Nobel
Försäljningsenhet12x50cl
Vårt Art. Nr.51060
Lev. Art. Nr.700011220212
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall108 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Aqua Nobel

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se