Kombucha Mango Passion

Humm

Kombucha dryck med smaker av mango och passion, denna kärleks-kombon ger en exotiskt och uppfriskande smak i munnen. Drycken passar lika bra till dom flesta maträtterna som fikastunden eller varför inte som ett alkoholfritt alternativ. Kambuchan är även känd som hälsans dryck som är fylld av bra bakterirer och antioxidanter pågrund av att detta söta te bryggs tillsammans med levande bakteriekultur och jäst.

  • Kambucha mango & passion
  • Säljs i storpack till restauranger, cafe 
  • GMO-fri, gluten-fri och organic/ekologisk

Historien bakom Kombucha i 5 steg

  1. En populär teori var att kejsaren Qin Shi Huang (även känd för kinesiska muren) sägs ha druckit bland de första batcherna av Kombucha och det kallades då för "Exlir of Immortality" – odödlighetens elixir. Detta var några hundra år före Jesus.
  2. Japanerna var inte sena på att hoppa på "trenden" och såg Samurajerna sägs ha druckit Kombucha före de skulle ut och slåss för att få lite extra krafter.
  3. Kombucha kommer till USA med invandrande asiater och det bryggs "på egen kammare" ett tag.
  4. De positiva hälsoeffekterna av Kombucha sprider sig bland folket och det exploderar i handeln med massvis av olika varumärken och smaker.
  5. Kombucha kommer till Sverige, och kanske till ditt café eller din restaurang

Produktspecifikation

LeverantörHumm Europe AB
VarumärkeHumm
Försäljningsenhet12x414ml
Vårt Art. Nr.61215
Lev. Art. Nr.1010
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall65 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se