Kvarnrengöring

Coffee Queen

Rengörningsmedel till din kaffekvarn som håller den fräsch. Rengöringen tar även bort kaffeoljor som annars härsknar och gör så att kaffet får en bitter smak. En burk, 480 gr, räcker till ca 12 rengöringar. Det rekommenderas att rengöra kvarnen med rengöringsmedelet varannan vecka.

  • Rengöringsmedel för kaffekvarn
  • 480 gram - 12 rengöringar
  • Tips: Rengör varannan vecka

Så här gör du

Ta en handfull av pellets och lägg i den tömda kaffekvarnen. Det är inte giftigt, vilket kan vara bra att veta. Mal därefter igenom pellets som vanligt – din kvarn är sedan som ny. Mal därefter igenom lite kaffe när du är klar, så är den färdig för användning igen!

Produktspecifikation

LeverantörCrem International AB
VarumärkeCoffee Queen
Försäljningsenhet1x480g
Vårt Art. Nr.122136
Lev. Art. Nr.E1001001
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Coffee Queen

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se