Stekt kycklingbröstfilé

Guldfågeln

Nyckelhållsmärkt stekt kycklingbröstfilé kryddad med salt och peppar. En förpackning innehåller 6kg vilket motsvarar 33-40 st bröstfiléer. Kycklingen är klar för att ätas och är god både varm som kall. Vill man ha dem varma, är det godast att värma de frysta filéerna i ugn i 125 grader med lite ånga i ungefär 20 minuter. Väldigt smidigt att skiva och ha i en god sallad eller till en ljummen potatissallad med sockerärtor. En mycket god kyckling att servera på restaurang, kafé och hotell. Fågeln är givetvis från Sverige. 

  • Färdigstekt kycklingbröstfilé med salt och peppar
  • Kan njutas både varm och kall
  • Blir en god rätt på restaurang, hotell eller kafé

Produktspecifikation

LeverantörGuldfågeln AB
VarumärkeGuldfågeln
Försäljningsenhet1x6kg
Vårt Art. Nr.52478
Lev. Art. Nr.4100
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall48 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Guldfågeln

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se