Kycklingfond

Bong

En ljus kycklingfond med välbalanserad smak av kokt kyckling, kött, selleri, salvia och dragon. Höjer smaken på kalla såser och kan med gott resultat användas som grund i de flesta rätter, så som exempelvis risotto, kycklinggrytor och pastasåser.

Bong kycklingfond 4695 i Touch of Taste serien är anpassad för restauranger och andra storkök. En flaska innehåller 1 liter fond.

Bong i köket på restaurangen

Vi är stolta över vår leverantör Bong och deras kvalitetssäkra produkter. Som grossist av Touch of Taste serien erbjuder vi ett brett sortiment bland fonder. Bong kycklingfond är en exemplarisk smakhöjare som du enkelt droppar i och smakar av efter behag.

Här är ett schysst recept på en omtyckt grillmarinad - italiensk kycklingmarinad som rekommenderas om din restaurang eller ditt café söker inspiration i köket.

Innehåller vatten, salt, arom (innehåller SELLERI), kycklingextrakt, socker, modifierad potatisstärkelse, kycklingfett, kycklingkött, syra (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat), dragonextrakt. Salthalt i utspädd fond är 0,5 %.

Produktspecifikation

LeverantörContinental Foods Sweden AB
VarumärkeBong
Försäljningsenhet1x1l
Vårt Art. Nr.122716
Lev. Art. Nr.4695
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall75 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Bong

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se