Lätt Crème Fraiche 15%, 2 L

Arla

Lätt Crème Fraiche i storpack från Arla, för café, restaurang och storkök. Crème Fraiche passar mycket bra till alla typer av matlagning och gör såser, soppor och grytor mer fylliga och krämiga. Dessutom är Crème Fraiche mycket användbart i kalla såser, röror eller som ett naturellt tillbehör. Lätt Crème Fraiche har en lägre fetthalt på 15%, men har en lika krämig, syrlig och frisk smak som andra varianter. Arlas Crème Fraiche är gjord på svensk grädde som framställs genom syrning. Lång hållbarhet på 28 dagar och förvaras vid högst +8°C.

  • Lätt Crème Fraiche från Arla för café, restaurang och storkök
  • Säljes i 2 l-hink
  • Fetthalt: 15%
  • Förvaras vid högst +8°C
  • Lång hållbarhet

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet1x2l
Vårt Art. Nr.52834
Lev. Art. Nr.2559
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall198 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se