Lättfil 0,5%, 1 L

Arla

Lättfil 0,5%, i enlitersförpackning från Arla. Ett nyttigt alternativ på frukostserveringen på café, hotell, konferens och förening. Lättfil från Arla är gjord av mjölk från svenska gårdar, och är ett perfekt alternativ för de gäster som föredrar en tunnare filmjölk med lägre fetthalt. Filmjölk på frukostservering på café och hotell är ett klassiskt val för många gäster runt om i landet. Lättfil har en svagt syrlig smak med en lätt gräddighet och sin klassiska karaktär av filarom. Den är däremot något lättare i konsistensen än vanlig fil. Servera lättfil med müsli, flingor, frukt eller bär. Förvara kylt i max 8 °C. 

  • Lättfil från Arla för frukostservering på café, hotell, konferens och förening
  • Säljes som 6 st 1-litersförpackningar
  • 0,5% fetthalt 
  • Förvaras kylt

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet6x1l
Vårt Art. Nr.52672
Lev. Art. Nr.8802
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se