Laxfilé med skinn

Feldt's Fisk

Fryst och benfri laxfilé med skinn. Filéerna är 1,1-1,9 kg/st, i 12 kg-kartong. Mästare på fisk är gänget bakom Feldt's Fisk & Skaldjur. Laxen är odlad i Norge och av finaste kvalitet. Fisken är C-trimmad, vilket innebär att benen är borttagna men att den har skinnet kvar. Laxfiléerna innehåller inga som helst spår av gluten, mjölk, ägg, nötter, soja eller kräftdjur, vilket kan vara skönt att höra för allergiker. Lax går att tillaga på en mängd sätt och är en mycket populär matfisk. Ett säkert och välsmakande val för caféer, restauranger, hotell och storkök!

  • Fryst laxfilé
  • 1,1-1,9 kg/filé (12 kg-kartong)
  • Benfri, med skinn
  • Förvaring: - 18ºC
  • Hållbarhet: 15 månader

Psst! Rekommenderad tillagning är antingen i ugn, stekt, halstrad eller grillad. Innertemp, ska vara max 60ºC. Om tillagning sker i varmluftsugn, tipsar gänget på Feldt's ånga och 85ºC.

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet1x12kg
Vårt Art. Nr.52403
Lev. Art. Nr.918
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall32 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se