Lungo Avvolgente, Nespresso-kompatibel

Lavazza

Lavazza Lungo Avvolgente är en mörkrostad lungo kapsel med krydd- och kokostoner.Arabicabönorna kommer från Afrika, Sydostasien och Syd- och Centralamerika. Denna blandning av Arabicabönor ger en fyllig och balanserad smak med en chokladig eftersmak och körsbärsliknande syra. Kapseln är Nespresso®-kompatibel och fungerar endast med Nespressomaskiner. Denna lungo kapsel är perfekt till caféer, hotell och restauranger som serverar kaffe från en Nespressomaskin®.

  • Lungo kapsel
  • Rostning: Mörk
  • Arabicabönor
  • Kompatibel med Nespressomaskiner®

Produktspecifikation

LeverantörLavazza Nordic AB
VarumärkeLavazza
Försäljningsenhet10x10st
Vårt Art. Nr.60232
Lev. Art. Nr.8116
Antal st per krt10 st
Antal krt per pall372 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Lavazza

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se